Korttelikuhinat

Huikeat kuhinakupongit ovat täällä taas! Hyödynnä Korttelikuhinoiden etukupongit keskustan liikkeissä ja ravintoloissa 4.–21.3.2021.

Korttelikuhinat ovat täällä taas! Nyt jos koskaan kannattaa suunnata paikallisiin putiikkeihin ja ravintoloihin tsekkaamaan kevään uutuudet ja tukemaan paikallisia yrittäjiä. 

Mitä? 33 huikeaa etukuponkia paikallisiin yrityksiin 
Missä? Porikorttelien liikkeissä ja ravintoloissa
Milloin? 4.–21.3.2021
Mistä kupongit? Kuponkivihkoja löydät mukana olevista yrityksistä sekä Porilaine-lehden välistä (to 4.3.2021)

Mukana Korttelikuhinoissa 4.–21.3.2021: Antti Airio Oy, Gomee Ratsula Café, Hiustalo IsoKarhu, Hyvinvointicenter, InDeco, KappAhl IsoKarhu, KATOKO, Kauneuskeskus Luovuus, Kauneuskeskus Minna-Mari, Porin Kauppahalli, Martina Pori, Muotitavaratalo Ratsula, Petras Cafe, Sale Tori, Sisustus Mokka, Amarillo, Coffee House, Fafa’s Pori, Rosso Pori, Torero Pori, Pub Winston, Sokos Satakunta, S-market Herkku, VisitPori ja Yliopiston Apteekki.

Lue lisää Facebook-tapahtumasta ja jaa Korttelikuhinat-löytösi somessa @porikorttelit ja #porikorttelit! 

HUOM! Poikkeukselliset aukioloajat ravintoloissa: 
📍 Gomee Ratsula Café on avoinna 4.–5.3., jonka jälkeen ravintola sulkee ovensa poikkeusajaksi.
📍 Petras Cafe on avoinna normaalisti 7.3. asti, jonka jälkeen lounasta ja muita tuotteita voi noutaa mukaan.
📍 Martina Pori on avoinna normaalisti 7.3. asti. Annoksia voi tilata mukaan 8.–10.3, jonka jälkeen ravintola sulkee ovensa poikkeusajaksi.
📍 Amarillo, Rosso ja Fafa’s Pori annokset mukaan 8.3. alkaen. Coffee House, Torero Pori ja Pub Winston sulkevat ovensa poikkeusajaksi.