Vihdoinkin! Pori saa oman Taiteiden Yön elokuussa

Porin tapahtumakesä saa toivotun vahvistuksen, kun monipuolisesti paikallista kulttuuria esiin nostava Taiteiden Yö järjestetään kaupungissa ensimmäisen kerran. ☀️
Taiteiden Yö kutsuu kaupunkikeskustaan lauantaina 17. elokuuta 2024. Tapahtuma kokoaa elokuisena iltana Porin keskustaan porilaista luovuutta, kulttuuria ja taidetta, sen moninaisissa muodoissa. 

Avoin haku tapahtuman osatuottajaksi

Tapahtuman tavoitteena on esitellä Porin monipuolista kulttuuri- ja taideosaamista sekä kannustaa porilaisia tuottamaan näitä elämyksiä toisille. Kutsummekin kaikenlaiset yritykset, yhteisöt ja kollektiivit mukaan rakentamaan Porin ensimmäistä Taiteiden Yötä. Toivomme löytävämme runsain joukoin erilaisia, erikokoisia ja eri ikäisille suunnattuja esityksiä, teoksia ja osatapahtumia. Haluamme, että Taiteiden Yönä mahdollisimman moni porilainen pääsee myös itse kokemaan porilaisen luovuuden näkijänä, kuulijana tai itse tekijänä! 

Avoin haku käynnissä su 21.4.2024 oheisella lomakkeella.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Porin Taiteiden Yön avoimesta hausta
  1. Maksaako Taiteiden Yöhön osallistuminen? Ei maksa! Porikorttelit ei veloita osatapahtumien järjestäjää tapahtumaan osallistumisesta. Vastaat vain oman tapahtumasi mahdollisista kuluista.
  2. Pitääkö ohjelman olla maksutonta? Ei pidä, mutta kannustamme pitämään pääsy-/materiaalimaksut mahdollisimman matalina.
  3. Tuleeko tapahtuman järjestäjän olla Porikorttelien jäsen? Ei tarvitse, mutta tapahtuma-alue on Porin keskusta, ks. viitteellinen aluekartta tästä
  4. Onko keskustan lavat tapahtumien käytössä? Eetunaukion lava on bändien käytössä koko illan, mutta torin lavan käyttö on mahdollista.
  5. Minulla on idea, mutta ei tapahtumapaikkaa. Voinko jättää hakemuksen? Voit! Vastaamme kaikille hakemuksen jättäjille ja pyrimme auttamaan ratkaisun löytämisessä.
  6. Minulla on tapahtumapaikka, mutta ei resursseja toteuttaa tapahtumaa. Mitä voin tehdä? Jätä yhteystietosi hakulomakkeella! Olemme yhteydessä.
  7. Haluan olla mukana, mutta ideani ei ole vielä ihan tarkka! Voinko jättää hakemuksen? Voit jättää hakemuksen ja jatkaa tapahtumasi kanssa työskentelyä sen jälkeen.