Hyvän olon päivä 15.6.2019

Yrittäjä, hyödynnä yhteistä teemaa ja tule mukaan Hyvän olon päivään lauantaina 15. kesäkuuta!

 

HYVÄN OLON PÄIVÄ 
Lauantaina 15.6.2019 klo 10.00 – 15.00

 

HYVÄN OLON PÄIVÄ on yhteinen teema, jossa mukana olevat yritykset luovat oman tempauksensa, oli se sitten tarjous, kilpailu, ekstrapalvelu, flashmob, urheilulajiesittely tai joku muu hieno idea. Teeman alle sopii laaja skaala yrityksiä kosmetologista kampaajan kautta sopivalestiseen kenkään. Hyvää oloa voidaan luoda myös ravintola- / kahvilatarjouksilla, liikunnalla tai kulttuurilla.

Koska kyseessä on yhteinen teema, ei varsinaisia kustannuksia itse tapahtuman puolesta tule. Porikorttelit tekee teemasta tiedotteen, jota yritysten sekä yrittäjäjärjestöjen ja muiden toimijoiden pyydetään jakavan omissa somekanavissaan. Lisäksi Porikorttelit tuo jäsenyrityksilleen Porikorttelien printillä painettua muovista huomionauhaa, jota mukana olevat yritykset voivat käyttää esim. rusettina oveensa sidottuna erottuakseen teemassa mukana olevaksi yritykseksi. Markkinointiin voidaan käyttää myös maksullista yhteismainontaa valituissa kanavissa, niihin osallistuvat yritykset vastaavat mainonnan kustannuksista yhdessä.

Tapahtumapaikkana ovat Porin keskustan yritykset ja kauppakeskukset ja kävelykatu. Erilaisia tempauksia voidaan järjestää Eetunaukion lavalla sekä torin Satakielilavalla. Muistathan, että Porin kaupunkikeskusta ry:n jäsenyritykset saavat lavat käyttöönsä maksutta.

 

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen myynti@porikorttelit.fi tai soittamalla Marille 044-710 5362 ja kerro, millaisella tarjouksella tai idealla olet mukana.