Porikortteleissa pääset niin harrastamaan joogaa, testaamaan kauneuspalveluita kuin päästämään luovuutesi valloilleen – tuoteostoksia unohtamatta!
Lauantaina 2.9.2023 klo 10–15 hyvinvointipalveluita tarjoavat yritykset tarjoavat palveluita tai tuotteita huokein hinnoin. Piipahda yhdessä tai kierrä kaikki!
Mukana menossa Fyysinki, Hyvinvointicenter, PopUppari, Sokos Satakunta, Wiilaamo sekä Yliopiston Apteekki.
 
 

OHJELMASSA LAUANTAINA:

FYYSINKI:
Fasciatraining on erittäin tehokasta liikkuvuusharjoittelua, jota pääset nyt kokeilemaan tasatunnein 15 minuutin ajan 5€ hintaan.
Tarkoituksena on liu’uttaa sidekudosta/fasciaa. Parantaa koko kehon liikkuvuutta, koordinaatiota, tasapainoa ja lisätä voimatuottoa. Fasciaharjoituksen jälkeen voit myös halutessasi jäädä tutustumaan saliin ja saada treenivinkkejä.
 
HYVINVOINTICENTER:
Seuraavat tunnit (45 min) viiden euron kertahintaan:
10-10.45 Syvävenyttely+rentoutus
11-11.45 Yinjooga
12-12.45 Äänirentoutus
13-13.45 Meditaatio
14-14.45 Sointukylpy
 
Lisäksi non-stoppina koko päivän hoitoja muun muassa:
Suolahuone 5 €/20 min, kiinalaista päähierontaa 15 €/20 min, shiatsua ja energiaratahierontaa 15 €/ 20 min sekä kasvo-, käsi- ja jalkahierontoja 15 €/20 min sekä jäsenkorjaus ja hieronta. (näihin ei tarvitse varata aikaa ennakkoon)
 
POPUPPARI: Päästä luovuus valloilleen! Maalaa kanssamme – luodaan taidetta yhteiselle canvakselle PopUpparissa, kaiken luovuuden keskuksessa. Osallistujalle maksuton.
 
SOKOS SATAKUNTA: Kauneusostastolla erilaisia kauneuden pop up -pisteitä. Ohjelma tarkentuu.
 
WIILAAMO: Yllätystarjouksia!
 
YLIOPISTON APTEEKKI:Tule tekemään edullisia löytöjä apteekista: Kaikki YA-sarjan tuotteet -25 %.