Paikalliseen musiikkiin keskittynyt kaupunkitapahtuma Korttelifestarit järjestetään Porin keskustassa lauantaina 26.8.2023. Esiintymislavoina tänä kesänä ovat aiemmilta vuosilta tuttu Eetunaukion lava sekä uutena paikkana IsoKarhun pohjakerroksen klubimainen Kaupunkiolohuone.

– Kaupunkiolohuone tarjoaa esiintymispaikkana ainutlaatuisen ja inspiroivan tilan, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi kevyemmän tai akustisen musiikin esittämiseen. Samalla kaupunkitilaa voidaan käyttää monipuolisemmin tapahtumassa, kertoo tapahtuman tuottaja Juuli Ojansuu.

Jo viidettä kertaa järjestettävän tapahtuman artistit kootaan jälleen avoimen haun pohjalta. Etusijalla ovat paikalliset artistit ja yhtyeet, jotka esittävät omaa tuotantoaan. Esiintyjähakemuksia on aiempina vuosina tullut enemmän kuin mitä tapahtumaan on voitu ottaa.

– Odotamme jälleen runsasta määrää hakemuksia eri genrejen edustajilta, niin tuoreilta kuin kokeneemmiltakin artiseteilta. Korttelifestareissa voimme tarjota porilaisille tekijöille mahdollisuuden esiintyä sekä yleisölle päästä nauttimaan maksutta monipuolisesta paikallisesta musiikkitarjonnasta, kiteyttää Ojansuu.

Viidettä kertaa järjestettävä festaritapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtuman järjestää Porikorttelit.

Esiintyjähaku on avoinna su 18.6.2023. asti oheisen linkin kautta: https://forms.gle/xnvJvKU4tVbeiBH57

Festarin rakentumista ja aiempien tapahtumien tunnelmia voi seurata Instagramissa @porikorttelit ja tunnisteella #korttelifestarit.